Rahastot kullakin

20 Elo

Perjantai, hurraa! Pää on jotenkin tosi jumissa? Ai miksi? No siksi, kun on taas tullut tuijoteltua ruutua toimistolla. Niin, jos en jo ole maininnut, oikeasti meillä on toimistolla tosi hauskaa. Siitä ainakin jo joskus kirjoitin, että pelkkä kiva ei aina riitä, kun ei me siellä maailmaa pelasteta. Kuka sitten työpaikallaan pelastaa mailmaa? Jaa’a.

Tämä on kai tätä nykyajan haihattelua taas, kun on siinä pisteessä, että suurin stressin aiheuttaja on asioiden merkitys tai niiden puute. Kun musta tuntuu. Niin, miltä musta nyt tuntuukaan?

Löysin netistä Advanced Riskology (vau, mikä nimi) -saitin, jota pitää Tyler Tervooren (nimestä päätellen ihn selvästi Coen-veljesten seuraava sankari), katsokaa, mikä tyyppi, ihana:

Luin Tylerin Take This Job & Shove It -postauksen, jossa esitellään konsepti F*** You Fund, eli Haista V**tu -rahasto. Säästetään siis rahaa, jotta voidaan ottaa hatkat duunista, siitä saat pomo – ja tästä! No, ihan hyvä idea. Tuolta saa lisävinkkejä myös siihen, miten se lopullinen niitti isketään tyylillä. Eniten inspiroi kuitenkin opas taiteilijaksi ryhtymiseksi. Tätä minä haluan lisää. Ei kun säästämään!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: