Mick on hot, työnteko not

9 syys

Haluaisin kirjoittaa elämän ihanista asioista ja kaikesta kivasta. Jostain syystä olen kuitenkin ollut tänään oikea kärämätäs (äitiäni lainatakseni), eli siis todella huonolla tuulella koko päivän. Suorastaan vi**upää. Tämä on hyvin epätyypillistä minua, sillä olen yleensä tunnettu positiivisuudestani. Luulen, että se johtuu sopeutumisesta täysprimaaliin olemiseen ja ruokavalioon. Olen myös nimittäin todella väsynyt ja energiaa, noh, sitä ei vaan ole.  Tämän pitäisi olla ohimenevää ja pian minun on tarkoitus toimia taas kuin Duracell-pupu. Siihen on uskottava.

Kuten eilen mainitsin, minulla on paljon vastuuta – enkä edes halua sitä. Vastuu tarkoittaa lähes auttamatta stressiä – vaikka tietysti kiellän olevani helposti stressaantuvaa sorttia. Mutta kun painostusta ja odotuksia sinkoilee suoraan kohti, ei autaa väistää ja hermot ovat koetuksella. Olen onneksi oppinut hieman paremmin sietämään stressiä. En esimerkiksi sovi viikolla juuri menoja. Tarvitsen omaa aikaa mahdollisimman paljon. Silloin treenaan. Kun en treenaa, laitan ruokaa. Tai luen. Tai katson hyvän leffan. Tai surffaan netissä. Tai siivoan. Yritän nukkua paljon. Univaje tekee seuraavasta päivästä lähestulkoon sietämättömän.

Kun kirjoitan näitä ajatuksiani, huomaan, kuinka stressaantunut oikeastaan olenkaan.

Minusta on vääryys, että joutun viettämään niin paljon (yhdeksän tuntia / päivä) töissä. Joudun todella pinnistelemään, jotta voisin olla tuottoisa niin kauan. Jos olen rehellinen, en malta odottaa, että saan siirtyä free-työläiseksi ja sopia itse omista työehdoista ihan vain itseni kanssa. Oikeastaan lasken jo kuukausia. Päiviä. Tunteja. Niitä on 1120.

Hyvä biisi. Mick Jagger on hoteista hotein for ever. Viikonloppuna aion tehdä hyvää ruokaa ja luvassa reseptejä. Nam. Saako kahdeksalta käydä jo yöpuulle?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: