Mustekalaa, nam

19 Sep

Olen aina tykännyt mustekalasta. Ihan parasta ovat minisellaiset, joilla on mahdollisimman paljon pieniä lonkeroita ja imukuppeja. Nämä renkulat käväisivät uunissa; pellille paprikaa, renkulat, chiliä, suolaa, valkosipulimurskaa, nippu korianteria ja voisulaa. Seuraksi salaattia, avokadoa, sitruunaa, valkosipulimajoa ja paljon rouhittua pippuria. Mmmm.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: