Liikaa

24 syys

Olen niin kyllästynyt parantamaan elämääni ja maailmaa, tai oikeastaan lukemaan siitä, kuinka parantaa elämääni ja maailmaa. Olen saanut yliannostuksen kaikista ’minimalisoi elämäsi’, ’syö raakaruokaa’, ’syö voita’, ’hyppää oravanpyörästä ja toteuta itseäsi’, ’elä ekologisesti’, ’elä merkityksellisesti’, ’osta luomua’ ja kaikista muista jutuista, huh.

Onko se oikeasti niin vaikeaa? Miksi tarvitsemme niin paljon neuvoja ja ohjeita – vaikkakin hyvää tarkoittavia sellaisia? Vastustan yhteiskuntaa, joka typeryyksillään (tosi-TV, juorulehdet, aivot-narikkaan-elokuvat) tekevät meistä passiivisia, mutta tämä aktiivinen ja ikuinen maailmanparantaminen tekee minut vähintäänkin yhtä hulluksi. Se, mikä alkoi viattomalla mielenkiinnolla omaa hyvinvointia kohtaan, onkin jossain määrin saanut yliotteen. Informaatiota on liikaa! En enää jaksa lukea siitä, kinka omega 3 ja 6 -molekyylit ovat sitä ja tätä ja blaa blaa blaa.

Niin kuin veljeni sanoi; ylipainoiset käyvät rasvakeskustelua, normaalipainoisten ei tarvitse. Maybe. Ihan oikeasti, onko se niin pienestä kiinni? Kuka on oikeassa? Mitä tapahtuu, jos vain laitan koneen kiinni?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: