Pähkinöiksi

26 Sep

Ra-kas-tan pähkinöitä; pistaaseja, cashweta, macadamiaa, saksanpähkinöitä, parapähkinöitä, ihan kaikkia maailman pähkinöitä. Jos minun pitäisi valita vain kaksi ruokaa loppuelämäkseni, yksi olisi pähkinät – toinen olisi marjat. Tilasin iHerbistä Macadamia Nut Oilia. Kun maistoin ekan kerran, pääsi suustani spontaani Oh My God. Namnamnam, sairaan hyvää, ehkä parasta ikinä. Tällä voi kokata, sopii salaatteihin ja ihan kaikkeen.

Yksi vastaus to “Pähkinöiksi”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Voipähkinäkössi | LUOLANAINEN - marraskuu 6, 2010

    […] halkaistuna ja siemenet poistettuna tai kuutioina. Päälle kannattaa valella öljyä (itse käytin macadamia-pähkinäöljyä tällä kertaa) ja ripotella suolaa. Kenties myös muita mausteita tai vaikka valkosipulia. Kypsän […]

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: