Shake Your Hips

1 Lok

Sain työstäni taas valtavat kicksit. Se tuntui hyvältä. On mahtavaa saada käyttää luovuutta ja keksiä hulluja ideoita, jotka voi vielä toteuttaakin. On hienoa tehdä töitä mielenkiintoisten ja hauskojen ihmisten kanssa, käydä keskusteluja aiheista, ideoida yhdessä – ja vieläpä vieraalla maaperällä (terveisiä Tukholmasta).

Mutta. It’s all about money baby!

Me keksimme ideoita, jotta te voisitte ostaa tuotteita. Me ideoimme, jotta te ette osta kilpailijan tuotteita. Tuotteet ovat koukuttavan hyviä, mutta tietysti sillä tavalla turhia, että ilmankin eläisi. (Mikä oikeastaan on välttämätöntä?)

Tuntuu, että olen ristiriitaisella maaperällä. Toisaalta tekisi mieli antaa mennä, toteuttaa näitä juttuja ja elää sfääreissä. Whoohoo, saada kicksejä ja innostua. Toisaalta tuntuu pahalta, kun kaiken takana on aina ihmisen ahneus, pitää saada lisää rahaa, myydä enemmän, tuottaa lisää. Mitä minä teen? Hyppäänkö pää edellä vai pois pyörästä (jossa on aika kivaa)?

Onko väärin tehdä työtä, joka on jokseenkin pinnallista? Pitäisikö muuttaa maalle ja ryhtyä minimalistiksi? Mitä jos kuolen landella tylsyyteen? Onko pakko päättää? Onko oikein kulkea keskitietä? Mikä se on? Voinko saada kaiken? Pitääkö luopua, jotta saan? Voinko vaan olla ajattelematta nyt hetken?

Hmph.

Viikonloppumusaa. Shake Your Hips Baby!

Jee!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: