Elämä on

6 Lok

Minulla oli tänään vapaapäivä. Lähdin ulos vailla varsinaista päämäärää ja katuja tallatessani tunsin itseni vapaaksi ja muistelin opiskeluaikoja Italiassa, kun lähdin päiväretkilleni. Tätä minä haluan!

Löysin erään työpaikkailmoituksen, joka vastaisi täysin taitojani ja olisi täydellinen ’seuraava askel’. Hetken ajattelin, että hakisin sitä ja kuinka ylpeä voisin olla, jos paikan saisin. Aika pian tajusin, että se on ihan väärä motivaatio ja sitä paitsi seuraavaksi haluan yrittää olla niin vapaa, kuin mahdollista. En siis hae paikkaa, keväällä koittaa seuraava aika elämässäni, jolloin pyrin elättämään itseni töillä, jotka eivät ole paikkaan, eikä aikaan sidottuja.

Törmäsin tänään kangaskaupassa tätini ystävään, josta on tullut myös minun ystäväni. Menimme soppalounaalle ja istuimme samassa pöydässä kahden herttaisen eläkeläismummelin kanssa. Siinä me, kolmen sukupolven edustajat höpötimme. Kävin silakkamarkkinoilla ja illalla tapasin kolme ystävääni, istuimme rantakahvilassa ja nauroimme. Kuinka elämä voikaan olla niin ihanaa!

Hoen koko ajan, kuinka upeaa kaikki on, mutta niin se vaan on! Jotenkin olen kuin uudestisyntynyt. En enää huolehdi samalla tavalla, nautin hetkestä. Toivon, että tätä jatkuu ikuisesti – haluan jakaa onneni koko maailman kanssa!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: