Etanasalaattia

20 Lok

Eli etanoita ja salaattia. Niin ja voita, persiljaa sekä rouhittua pippuria. Omnomnomnom. Match made in heaven.

Yksi vastaus kirjoitukseen “Etanasalaattia”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Yksinkertainen ei ole kaunista, vaan hyvää | LUOLANAINEN - 6 joulukuun, 2010

    […] Tässä viime viikon antia: lanttumakkara Ylimuulin reseptillä, laitoin joukkoon (ja päälle) vielä ravintohiivaa, lihana hirvenmakkaraa; samaista hirvenmakkaraa pakkasvihanneksilla (pikaruokaa), supreme päkyt, eli pähkinäsekoitusta, jotka on paahdettu ja sen jälkeen marinoitu macadamiaöljyssä ja maustettu suolalla ja chilillä (tein viemisiksi, unohdin kotiin ja söin itse – sairaan hyvää); sienibolo, eli paleo bolognese, jonka joukossa mahtavat 600g herkkusieniä sekä luolakeittiöm klassikko eli etanasalaatti. […]

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: