Aika raakaa

22 Lok

Kävin eilen syömässä ihanassa Silvopleessa, kun satuin olemaan sillä suunnalla. Olen ollut vain kerran aiemmin, mutta ennustan, että tulen käymään usein. Kun syö sitä ihanaa värikästä raakaruokaa ja joka suupala on uusi maku, tulee niin iloiseksi ja energiseksi. Rakkausruokaa.

Sain jokin aika sitten lahjaksi Hellaton Kokki -raakaruokakirjan, joka myös inspiroi. Ehkä siksi juuri raastoin eilen läjän porkkanoita ja punajuuria (punajuuri on parasta raakana) ja liotin arame-levää huomiseksi lounaaksi.

Tässä joitain omia raakaruokavirityksiä kameran kätköistä:

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: