Punajuuri on pop

25 Oct

Ruokaa ei heitetä roskiin, sanon minä. Opin sen äidiltäni, joka teki puuronjämistä sämpylöitä. Äiti taas peri tavan mummoltani, joka oli kokenut pula-ajan. Tänään kaapista löytyi lauantaina paistettu luomujauhelihapihvi. Paistoin yhden silputun sipulin voissa, lisäsin kaksi raastettua punajuurta, pilkotun jauhispihvelön ja pari kuivattua punikkitattisiivua. Suolaa ja pippuria, päälle vielä aiolia. Naminaminaminami.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: