Kun on tyytyväinen, ei halua lisää

31 Lok

Olin tänään joogassa. On melko käsittämätöntä, että rakastan olla siellä, että haluan vain hengittää ja kuunnella ihanan jooganaisen lempeää ääntä. Käsittämätöntä siksi, että ennen uskoin, että ainoa tie onneen on ruoskia ja piiskata itseään eteenpäin, hikeä ja verta. Mrrrhaah!

Mietin, että mitä jos saleilla olisi bodyattack-tuntien sijaan lempeysharjoituksia. Opeteltaisiin olemaan ja rakastamaan. Tai naistenlehdet lopettaisivat ikuisen dieettihömpän ja kertoisivat, kuinka lempeydellä omaa itseämme kohtaan voimme olla oikeasti onnellisia, eikä vasta sitten kun..  on täydellinen mies ja täydellinen vaatekaappi ja täydellinen vartalo ja täydellinen elämä. Kun haluaa aina lisää, ei ole koskaan tyytyväinen. Kun on tyytyväinen, ei halua lisää.

Mietin sitäkin, kuinka kaikki yrittävät niin kovasti olla parempia, kauniimpia, terveempiä ja hoikempia ja energisempiä. Mutta kun se on niin yksinkertaista, että melkein naurattaa. Ei, siihen ei tarvita poretabletteja, kevyt-levitteitä, Diorin voiteita eikä Actimelia. Kun elää luonnonmukaisesti, yksinkertaisesti, pyrkii keskitiehen ja kohtuuteen – nauttii elämästä ja ystävistä ja arvostaa ja rakastaa paitsi itseään, myös muita, silloin ihminen on stressitön, kaunis, terve ja energinen. Niin se vaan on.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: