Juupas eipäs

29 Mar

Tulipa tänään sellainen ajatus mieleeni, että kaikesta voi olla varma. Tai sitten ei mistään. Tarkoitan sitä, että jos on tarpeeksi vakuuttava, mikä tahansa voi olla ns. totta. Kirjoitin esimerkiksi viime viikolla, että päämäärät ja tavoitteet saattavat olla turhia. Yhtä hyvin voisin väittää, että pitää ehdottomasti olla päämääriä, koska ilman niitä ei.. no, pääse perille.

Olen monesti maininnut, että haluaisin kulkea keskitietä. Toisaalta sisälläni asuu melkoinen ääri-ihminen ja joskus tuntuu, että jotain puuttuu, jos en saa revitellä elämässä niin, että paukkuu. Hitto, tunnen mieluummin kipua kuin en mitään. Haluaisin uskoa, että meditaatio tuo onnen, mutta olen aika onnellinen ilmankin ja saan mielenrauhaa, kun riehun tarpeeksi.

Ja ne ruoka-asiat. Joka paikasta tulee eri infoa. Itse olen nyt kaiken kokeilleena valinnut tämän luolalinjan ja haluan uskoa siihen, että esimerkiksi vilja- ja maitotuotteet ovat pahasta – ennen tosin käytin maitotuotteita ongelmitta. Mummini elää lähinnä leivoksilla ja voi erittäin hyvin ikäisekseen (90).

Pelastunko syömällä luomua ja välttämällä lisäaineita ruoassani ja sulfiitteja samppoossani? Elänkö pitkään ja onnellisena jos harjoittelen intervallityyppisesti ja lopetan alkoholin käytön? Mistä sen tietää? Kokemus kertoo, jep. Mutta siihen vaaditaan koko elämä. Sillä välin pitää valita, kenen puolella seisoo ja uskoa. Uskoa siihen, että tämä on nyt se juttu.

Kuka minä tai kukaan muukaan olen sanomaan, kuinka elää ja minkälaisia valintoja tehdä? Mikä on tärkeää? Pitääkö olla periaatteita vai pitääkö olla ilman periaatteita? En osaa tähän nyt vastata itsekään.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: