Lakusuklaata

10 Jou

Onnistuin taannoin valmistamaan parasta ikinä tekemääni raakasuklaata ja sen salaisuus on lakritsiuute. Lakritsiuutetta saa tikkuina mm. Punnitse & Säästä -kaupasta ja se on sellaisenaankin hyvää. Ostan sitä lähinnä siksi, että verenpaineeni on välillä turhan matala ja saattaa huipata. Mutta se suklaa, siihen tuli kaakaovoita (raastettuna), kookosöljyä ja kookoskalikkaa (myös raastettuna, sulaa helpommin). Nämä kolme sulatin vesihauteessa ja sekaan laitoin murkattua lakritsatikkua, murskattuja pähkinöitä sekä kaakaopapuja, raakakaakaojauhetta, kookoslastuja, ruususuolaa (tärkeä ainesosa!) ja n. 15 tippaa nestemäistä steviaa. Kuva ei tee oikeutta, koska suklaa oli paljon paljon parempaa kuin miltä näyttää. Love.

Olen muuten raakasuklaan voimin vieroittanut itseni kokonaan Maraboun minttusuklaasta. Tosin olen raakakoukussa, mutta parempi (kai) näin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: