Hyvät ja rumat

12 Dec

Usein hyvä ruoka on rumaa – kun sen itse tekee. Eilen raakailin kotona ja kokeilin erästä respetiä Hellaton kokki -kirjasta. Tuunasin ohjetta (tietysti) vähän. Raastoin kukkakaalia ja tein siihen kastikkeen. Cashew-päkyjä, sitruunaa, kurkumaa, suolaa, ravintohiivaa, pippuria ja vettä blenderiin ja soosi siis kukkakaaliraasteen (eli ’riisin’) joukkoon. Se oli hyvää, mutta tänään tuunasin jämistä vielä parempaa; sekoitin kukkiksen joukkoon kasan sinimoilasen ituja ja lisää ravintohiivaa, oli to-del-la hyvää. Kukapa olisi uskonut.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: