Vuosi paketissa

31 Jou

Niin se on taas aika pistää vanha vuosi nippuun ja suunnata kohti tulevaa. Vaikka en (enää) uudenvuodenlupauksia teekään, jotenkin vuoden vaihtuminen on kiva siitymäriitti uuteen. Voi vertauskuvallisesti jättää kaiken taakseen ja innostua uudesta.

Viime vuonna (2009) elämässäni kaikki muuttui. Asuin kolmessa eri maassa, jätin työni, ystäväni ja kotini. Heiluin ympäriinsä, kyllä, minulla oli lievä kriisi – myönnän sen nyt. Olin silloin aika ehdoton, kaikki tai ei mitään. Poltin itseni loppuun tahattomasti, halusin vaan niin kovasti olla hyvä jossain.

Tänä vuonna onnistuin nauttimaan uusista, muutosten tuomista asioista. Rauhoituin hyvällä tavalla hieman, enkä enää sätkyillyt joka suuntaan.Rakastuin kerran ja särjin sydämeni, nyyh, mutta oli se silti hieno kokemus. Olen lähentynyt tämän vuoden aikana todella paljon perheeni kanssa – muiden kanssa on helpompi olla, kun pitää itsestään ja on tyytyväinen omaan elämäänsä. Täytin tänä vuonna 30, mutta ei se sitten ollutkaan katastrofi, koska olin jo kriisini kriiseillyt ennakkoon. Minusta on hienoa asua Suomessa, viihdyn itsenäni kanssa päivä päivältä paremmin. Olen paleoitunut olematta ehdoton. Olen saanut olla tosi hienossa työpaikassa upeiden ihmisten kanssa työskennellen mahtavien projektien parissa.

Ensi vuonna toivon, että sama suunta jatkuu, tosin olen taas valmis muutoksiin – on taas aika uuden. Toivon, että saan tavata uusia ihania ihmisiä, saan vapauden toteuttaa itseäni ja löydän taas hieman hautautuneen luovuuteni. Haluan olla vapaa – aikaan ja paikkaan sitoutumaton. Haluan myös olla entistä anteliaampi, en halua olla tavaran orja, haluan antaa pois. Olisi myös mahtavaa rakastua, tietysti. Luolamiehet ohoi!

Tässä mennyt vuosi kuvina. Talvimaisema Kaivarissa. Hullu poro lapissa. Hedelmällisyyttä talvipuutarhassa – jossa olimme kuhertelemassa silloisen rakkauteni kanssa. Vappu – myös Kaivarissa. Otin kuvan auringosta ja seuraavana päivänä huomasin, että olin kuvannut alastoman miehen lennossa. Hyvin outoa. Kesän lempituoli meren rannalla (taas Kaivarissa). Hiirulaisen viimeinen matka. Yksin Amsterdamissa kesällä. Veneretkellä näimme Jumalan valon. Luolanainen luolassa. Syysmyrsky. Sorsat talviuinnilla. Siinpä se. Sen jälkeen kun aloitin blogin pitämisen, kamerassani näyttää olevan kuvia lähinnä pihveistä ja smoothieista, pah.

Upeaa uuttavuotta kaikille, olkaa kiltisti!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: