Lindströmin pullat

9 Jan

Jos tekee lihapullat pelkästä lihasta, voi tulla vähän kovia. Jos laittaa sekaan raastettua punajuurta ja yhden kananmunan, tulee mureita, pehmeitä, ihanaia ja maukkaita palleroisia: n. 600g luomunautasikaa, kaksi pientä raastettua punajuurta ja yksi sipuli, yksi kananmuna, valkopippuria ja suolaa. Kastike valmistui pullien taakseen jättämästä liemestä, kookoskermasta, suolasta ja pippurista. Lisäksi lanttulaatikkoa (kertauksena): reilu kilo lanttua muusiksi, joukkoon vajaa purkki kookoskermaa, kananmuna ja suolaa sekä valkopippuria, uunissa 175 astetta ja reilu tunti. Maistuis varmaan sullekin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: