Ravintola Juuri

15 Jan

Olin jokin aika sitten ystävieni kanssa ravintola Juuressa syömässä. Olen aiemmin ollut siellä vain lounaalla ja vihdoin pääsin maistelemaan ruokalistan herkkuja. Juuren erikoisuuksia ovat ”sapakset” eli suomalaiset tapakset. Tilasimme alkuruoaksi kukin omamme, koska ovat aika pieniä, joita olisi ollut vaikea jakaa – maistelimme toki toisiltamme. Minä söin villiporon sydäntä (mmmm) ja lanttua kukkakaalivaahdon kera (nam). Maistoin myös kaverin lautaselta riistavorschmackia, joka oli todella hyvää ja tilaan sitä varmasti ensi kerralla. Pääruoaksi söin luomukaritsaa, keittiö vaihtoi ystävällisesti annoksen pannukakun naurisvoihin. Joimme alkuun todella hyvää luomucavaa ja ruoan kanssa jaoimme pöytäseurueen kesken litran karahvin punaviiniä. Jälkiruoaksi tilasin portviiniä (oih). Kaikki oli aivan erinomaisen fantastista. Pääruoan liha oli todella kypsää ja siksi supermureaa, itse ehkä tykkään enemmän raa’asta menosta, mutta ei voi valittaa. Sydän sen sijaan oli kypsennetty vain kevyesti pinnalta ja sisältä raaka, nam. Lasku oli minun osaltani alle 60 euroa. Ensi kerralla aiomme tilata pelkkiä sapaksia, koska silloin voi maistella paljon uusia makuja. Suosittelen!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: