Ilman punaista lankaa

21 Tam

Minulla on tunne, että pitäisi tehdä jotain todella hmm.. erilaista. On vaan sellainen fiilis, että elämä on leikkiä, enkä halua ottaa mitään kovin vakavasti. Olen itse asiassa suunnitellutkin eräänlaista tempausta lähitulevaisuudessani. En nyt oikein voi kertoa siitä tarkemmin, mutta haluan riuhtaista itseni irti kaikesta siitä, mitä en elämääni halua. Onpa ympäripyöreä selitys.

Onkin jo kai tullut selväksi, että haluan elämääni muutosta. Puhun koko ajan siitä, että haluan vähemmän tavaraa, haluan olla uskollinen periaatteilleni, haluan olla vapaa, en halua uraa, en halua vastuuta, haluan elää. Minun on siis syytä toimia puheideni mukaisesti ja olla aatteilleni uskollinen tai muuten olen vaan kovan luokan bullshitter.

Mietin, että luopuisinko omaisuudestani tavara kerrallaan. Antaisin vaikka blogini kautta yhden esineen joka päivä sitä tarvitsevalle. Vai kantaisinko koko roskan kirppikselle ja maksaisin rahoilla pois velat. Muuttaisinko hulahulasaarille ja rupeasin valmistamaan koruja – niin kuin olen joskus haaveillut.

Yksi asia on varmaa, toimistoon en mene töihin tämän jälkeen enää ikinä. En koskaan! Se ei sovi minunlaiselleni leijonalle. Tulee itku silmään ennen pitkää. Tuntuu siltä, että koko maailma on avoinna, kaikki on mahdollista. Elän aika herkkää kautta. Sain eilen kamalan raivarin töissä. Todella epätyypillistä käytöstä. Kaikki vaan purkautui Fight Club -henkisesti. Anteeksi. (Hehe.)

En tässä mihinkään johtopäätökseen päässyt ja hukkasin punaisen langankin. On vaan sellainen olo, että kaikki on hyvin, eikä millään ole mitään väliä – sillä tavalla hyvällä tavalla. Voi tapahtua ihan mitä vain. Olen niin täynnä elämää, että ehkä sekoan!

Yksi vastaus kirjoitukseen “Ilman punaista lankaa”

  1. Mikko Moilanen 4 helmikuun, 2011 klo 18:53 #

    Jonkun olisi pitänyt antaa voimahalaus sulle.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: