Mukasushia, clap, clap!

24 Tam

Jokin aika sitten loukkasin ranskalaisia valmistamalla Bouillabaissea purkkilohesta – nyt on aika pyytää anteeksi japanilaisilta, kun väitän tehneeni sushia. Itse asiassa tämä oli elämäni ensimmäinen kerta, kun edes yritin valmistaa sushia. Sushimaton hommasin jo kauan sitten. Leväarkin sisälle kääräisin ”riisiä” eli raastettua kukkakaalia, jonka joukossa ravintohiivaa, tonnikalamajoneesia, kurkkua ja wasabia. Haizala. Vinkki: täytteeksi sopisi vielä paremmin kananmunan kera esikypsytetty tahmainen ”riisi”. Lisukkeeksi whatever, sushia(kaan) ei kannata ottaa turhan vakavasti. Seuraksi vaaleanpunaista poppia. Clap your hands!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: