Silakat aurinkomatkalla

6 Feb

Maailman helpoin kalaresepti. Tällä kertaa kookospalmun alle pääsivät jäiset pohjolan silakat: liotettua arame-levää vuoan pohjalle, päälle silakat, pippuria, suolaa, chiliä, sitruunamehua ja purkki kookoskermaa. Uunissa 200 astetta kunnes kypsiä. Silakoiden seurana pinaatti-parsakaalimuhennosta, joukossa suolaa, voita ja valkopippuria. Luolaruokaa parhaimmillaan!

3 vastausta to “Silakat aurinkomatkalla”

  1. Mikko Moilanen helmikuu 6, 2011 klo 21:15 #

    Wau kalaa! Hyvännäköistä kalaa ja varmasti terveellistä vaikka siellä nyt vähän voita olisi. En tiennytkään, että käytät voita. Nämä sinun ruokakuvat ovat muuten olleet pääsääntöisesti erittäin hyvännäköisiä.

    • luolanainen helmikuu 7, 2011 klo 07:00 #

      Kiitos! Minähän rrrrakastan voita. Laitan sitä joka paikkaan, sinne se sopiikin. Sen sijaan en missään nimessä koskaan käytä margariinia enkä mitään kevyttä.

  2. Mikko Moilanen helmikuu 6, 2011 klo 21:17 #

    Tai no, mistä noista kaloista nyt ikinä tietää nykysin. Söisin silti!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: