Taas tonnikalaa, nam

20 Feb

Taasko tonnikalaa! Taas! Koulussa yksi lempiruoistani oli tonnikalalasagnette. Tämä maistuu ihan siltä, eli herkulta. Ajattelin muuten vähän selkeyttää reseptien ulosantia:

1/4 luomukeräkaalia
1 prk Pirkka-luomutomaattipastakastiketta
2prk tonnikalapaloja vedessä
2/3 pkt Minerva-luomufetaa
1 dl Ravintohiivaa
Rouhittua mustapippuria
Suolaa
(Voita)

Kaalit kuullotetaan voissa, tonnikala ja tomaattikastike kiehautetaan kattilassa ja maustetaan. Kaikki sekaisin uunivuokaan, 200 astetta ja 45 minuuttia.

2 vastausta to “Taas tonnikalaa, nam”

  1. Selena helmikuu 22, 2011 klo 11:39 #

    Hei! Onko ravintohiiva sama kuin luontaistuotekaupoissa myytävä oluthiiva? Miksi käytät sitä tässä reseptissä? tiedän että vegaanit tekee siitä mm. juustoa, mutta en ole koskaan itse käyttänyt sitä ruoanlaitossa

    • luolanainen helmikuu 22, 2011 klo 19:28 #

      Juu, sitä se on. Täältä löytyy. Käytän sitä itse asiassa aika usein ruoanlaitossa. Pääosin makusyistä (nam) ja myös siksi, että korvaan sillä esim. parmesanon – en juurikaan käytä lehmänmaitotuotteita. Olen myös kuullut väitettävän, että se saattaisi olla jopa terveellistä.🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: