Miesten maailma

28 Hel

Kyllä, olen tunnustautunut paitsi soppa-addiktiksi, myös Vogue-riippuvaiseksi. No, sen riippuvuuden olen jo melkein voittanut, mutta silloin harvoin kun ostan treenilehden, ostan mieluiten miesten treenilehden. Kun sportataan, tulee hiki ja valuvat kyyneleet. Jotenkin miehille suunnatut lehdet vetoavat sisäiseen.. nooh.. luolanaiseeni. Syö ja hakkaa. Nosta rautaa. Ole kuin kone. Ole vahvempi kuin kone! Juokse tai kuole ja jos jäät eloon, punnerra käsillä seisten. Syö kuin luolamies, liiku kuin soturi, yeah!

3 vastausta to “Miesten maailma”

 1. sha83 28 helmikuun, 2011 klo 21:46 #

  mens health on ihan hauska lehti. ei sieltä ole uraa uurtavia reenivinkkejä löytynyt enää pariin kolmeen vuoteen, ja noi kannen ”iskulauseet” lähinnä hymyilyttää. mukava ”lueskelu”-lehti, yleensä muutama mielenkiintonen tutkimustulos tms, ja ehkä jonkun urheilijan tms. haastis. ostan (jos ostan) yleensä junamatkalle tai muulle vastaavalle, ärsyttää vaan kun r-kioskilta ei saa kun sitä UK-versioo (joka jostain syystä vielä maksaa pari euroa US-versiota enemmän).

  onko toi caveman-juttu uusimmassa (UK vai US)? sen vois ostaa ihan vaikka talteen.

  • luolanainen 28 helmikuun, 2011 klo 21:54 #

   Juu, kysehän on nimenomaan viihteestä. Kyllä kuitenkin luen mieluummin miesten treenilehtiä kuin naisten reidenojennus- / takapuolenpienennyskeppijumppaohjeita. Kävin juuri keskustelua aiheesta ja totesimme, että naisten pitää aina pienentyä, miehet sentään saavat vahvistua. Buu, meille naisille kanssa jotain kivaa! Kyseessä oli maaliskuun brittiversio, ostin sen muistaakseni S-marketista. Caveman-artikkelissa ei ollut kauheasti uutta tietoa, Robb Wolfia siinä siteerattiin. Otin kuitenkin jutun talteen.

   Miesten treenilehtiä muuten myydään sixpackilla, naisiin vetoaa takapuolen muokkaus. Niitä kanteen, niin myynti lähtee nousuun. 😀

 2. Mikko Moilanen 1 maaliskuun, 2011 klo 13:49 #

  Lol taidan arvata, että men’s healthing lukemisen taustalla saattaisi olla sinulla jotain muitakin, hmm, esteettisiä syitä.

  Ja kuka on sanonut, että naisten pitäisi pienentyä? Muistan joskus miettineeni, että jos jotain, niin suosittelisin naisille ennemmin takapuolen isonnustreenejä. Kyykkäämällä lähtis?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: