Aamiaismunakas

6 Mar

Aamiaismunakas pitää nälän poissa monen monta tuntia. Kuka tahansa osaa sellaisen valmistaa, mutta jotenkin sitä helposti jämähtää ja valmistaa munakkaan aina samalla tavalla. Itse olen parina aamuna valmistanut omani seuravaavalla reseptillä – eli hieman eri tavalla:

Kaksi luomumunaa
Yksi jumboherkkusieni
Yksi aurinkokuivattu tomaatti silputtuna
Viisi pientä luomukinkkusiivua
Tujaus tomaattipyrettä
Rouhittua pippuria
Silputtua punabasilikaa
Voita

Sienet ja tomattisilppu paistetaan ensin voissa, sitten joukkoon silputtu kinkku ja lopulta kananmunat, joiden seassa tomaattipyrettä, punabasilika ja pippuri. Suolaa ei tarvita, kinkussa on sitä riittävästi. Kananmunia seokoitetaan pannulla koko ajan, jotta saadaan munakokkeli, ei niinkään munakas. Nam. Punabasilika on niin kaunis, siitä lisäpisteet.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: