I Don’t Mind

9 Maa

Isäni ilmoitti minulle juuri, että downshiftaaminen on ihan höpölöpö. Puolustelin kyllä näkemystäni, mutta heti jälkeenpäin ajattelin, että ehkä hän onkin oikeassa. Vai miksi muuten paluu perusasioihin on niin hiton erikoista, että pitää keksiä mediaseksikäs termi, omistaa aiheelle tusina televisio-ohjelmaa ja aiheesta pitää vielä kirjoittaa blogiakin? Gröhöm. Miksei vaan voi jättää tätä ja tehdä sitä? Tai olla tekemättä yhtään mitään?

Ennustan, että kaiken downshiftaamisen jälkeen ruvetaan non-mindaamaan eli ei enää välitetä – kun ei vaan jakseta selittää eikä pohtia. Ollaan vaan kuin ellun kanat. Kuulostaa ajatuksena aika hyvältä. I don’t mind.

Yksi vastaus to “I Don’t Mind”

  1. Marru 19 maaliskuun, 2011 klo 12:23 #

    Mielenkiintoinen pointti. Minä tosin itse koen tämän downshiftaamisen ja sen termin itsessään ihan vain jo hyödylliseksi; kun aloin lukea yksinkertaisuuteen ja olennaiseen keskittyviä blogeja ja löytämään niiden kautta itseäni ei minulla ollut sanaa kuvata toimintaani. Downshiftaaminen on antanut sanan joka kuvaa suhtautumistani elämään, yhteiskuntaan, kansantalouteen, mihin vain. Onhan se ehkä vähän höpölöpö (joidenkin mielestä jopa laiskuutta), mutta olkoon. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: