Lämmin salaatti

22 Mar

Vastustan sitä, että kaikissa kaupungin kuppiloissa salaatti tarkoittaa jäävuorisalaattia, tomaattia ja kurkkua ja täytteeksi kanaa, fetaa tai katkarapuja. Kuinka tylsää. Sitä paitsi talvella on kiva syödä jotain lämmintä – esimerkiksi lämmintä salaattia. Kalkkunan ostin Stockalta eikä se mitään luomua ollut, mutta menköön tämän kerran.

Kaksi annosta:

Yksi fenkoli
Yksi bataatti
Neljä kalkkunan rintaleikettä
Luomuvuonankaalia
Aurinkokuivattuja tomaatteja

Pesto (kaikki sekaisin sauvasekoittimella):

Pari punttia basilikaa
Oliiviöljyä
Yksikyntinen valkosipuli
Merisuolaa
Hampunsiemeniä

Fenkoli ja bataatti siivuiksi, päälle oliiviöljyä sekä suolaa ja uuniin. 200 astetta kunnes kypsiä. (En ikinä muista ottaa aikaa, anteeksi.). Voita pannuun ja kalkkunat voihin. Lautaselle vuonankaalia ja kaikki kasaan, päälle vielä aurinkokuivattua tomaattia ja pestoa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: