Herkkupossu

14 Mar

Maan etevin apina oli kokannut niin herkullisen näköistä porsasta, että oli pakko saada samaa. Kampin K-Marketista löytyi luomukassleria; kaksi paksua pihviä vitosella. En millään jaksanut valmistaa lanttulaatikkoa ja vähän sovelsin resepetiäkin (panerointiin mantelijauhoa, ravintohiivaa, kookosta ja mustapippuria). Teki mieli italialaisia makuja, joten seuraksi itsetehtyä pestoa ja muussattuja aurinkokuivattuja tomaatteja. Oli ihan hel**tin hyvää.

 

3 vastausta to “Herkkupossu”

  1. Meri, Helsinki 16 marraskuun, 2010 klo 07:11 #

    Hassu juttu muuten, meillä tuoksui eilen pesto kun tulin kotiin, vaikkei sellaista ole ollut aikoihin mailla halmeilla… Heräili taas pestonhimot 😛

    • luolanainen 16 marraskuun, 2010 klo 18:32 #

      Mikäs sitä pestonhimoa vastustamaan, blenderi päälle vaan. Ennen olin koukussa Stockan Minasso-pestoon, nyt se ei ole mitään itsetehdyn rinnalla. Omnom.

Trackbacks/Pingbacks

  1. Hella kuumana ja blenderi sauhuten | LUOLANAINEN - 28 marraskuun, 2010

    […] luolakeittiössä on kokkailtu, vaikka ei aina ehdi tai jaksa postata. Porsaan luomukassler on ollut tosi pop. Silloin kun on aikaa, sen voi tarjoilla itsetehdyn sienisalaatin ja haudutetun […]

Jätä kommentti