Yksinkertainen ei ole kaunista, vaan hyvää

6 Jou

Kaikista paras ruoka on se yksinkertaisin. Raaka-aineita ei tarvita kuin pari, paistamiseen voita ja mausteeksi suolaa ja pippuria. Yksi kasvis, yksi liha ja siinä se. Joskus voi vähän revitellä; kaksi kasvista ja yksi liha tai kaksi lihaa ja yksi kasvis tai kolme kasvista eikä yhtään lihaa. Tämän hetken lemppareita ovat luomunaudan jauheliha, porsaan luomukassler, lanttu ja bataatti (vaikka kuvissa onkin ihan muuta).

Tässä viime viikon antia: lanttumakkara Ylimuulin reseptillä, laitoin joukkoon (ja päälle) vielä ravintohiivaa, lihana hirvenmakkaraa; samaista hirvenmakkaraa pakkasvihanneksilla (pikaruokaa), supreme päkyt, eli pähkinäsekoitusta, jotka on paahdettu ja sen jälkeen marinoitu macadamiaöljyssä ja maustettu suolalla ja chilillä (tein viemisiksi, unohdin kotiin ja söin itse – sairaan hyvää); sienibolo, eli paleo bolognese, jonka joukossa mahtavat 600g herkkusieniä sekä luolakeittiöm klassikko eli etanasalaatti.

Jätä kommentti